Super consult

SuperConsult is een onafhankelijke ICT-organisatie op het gebied van Oracle en Java technologie en opgericht in 1995. Wij bieden dienstverlening op het gebied van de volgende vakgebieden: Oracle en Java Development, Oracle Database Administration, Oracle Remote Services, Oracle Licensing, etc.

We maken onderdeel uit van The Human Network. In totaal werken we met zo’n 300 medewerkers aan interessante projecten bij onze opdrachtgevers in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zo optimaal mogelijk beloond worden en daarom werken wij met een unieke beloningstructuur: de midlance-constructie. De vrijheid van het zelfstandig zijn, de hoogst haalbare netto vergoeding en de zekerheid van een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. Op die manier worden onze ervaren professionals beloond voor hun niveau, hebben ze zelf grip op welke projecten ze wel of niet oppakken, maar hebben zij geen last van de verplichtingen die bijvoorbeeld freelancen met zich meebrengt.

Op deze manier werken wij al meer dan 10 jaar aan succesvolle opdrachten bij onze klanten en zijn onze professionals in staat zich bezig te houden met projecten die hen écht aanspreken en zich daarmee in de door henzelf gekozen richting te ontwikkelen.

Ga naar de website